Asiakaspalautteet

Kiitän kaikista palautteista ja toivon jatkossakin suoraa palautetta!

Kognitiivisen Lyhytterapian palautteet:

"Ahdistuksesta itsensä arvostukseen... Kiitos Kirsi huikeasta matkaseurasta." 

"Kiitos käynneistä luonasi. Olen saanut paljon uutta peiliä itselleni ja ajatukset itsestäni ovat kirkastuneet."

"Kirsi osasi ammattitaidollaan avata mieltäni pitkään painaneita epävarmuuksia ja ahdistuneisuuden tunteita.Keskustelujen, sopivien harjoitusten ja tehtävien avulla oivalsin mistä tuntemani ahdistuneet ja epävarmuuden tunteet kumpuavat. Asioiden ymmärtäminen on auttanut minua rajaamaan ajatuksiani ja olen päässyt turhista negatiivisista , mieltäni kuormittavista tunteista eroon.Mikäli mieltä painaa pieni tai iso asia, kannattaa ottaa yhteys Kirsiin." 

"Kiitos Kirsi että katsoit minua objektiivisesti mutta silti lämpimän ihmisläheisesti juuri minun tarpeet ja haavat huomioiden. Autoit sanoittamaan ja näkemään itsessäni ja menneisyydessäni asioita joita en ole uskaltanut koskaan vielä sanoa ääneen. Lankakerä on edelleen pätkistä kasattu mutta nyt solmut pitää.Koin " kotiläksyt" positiivisina harjotteina joista oli valtavasti hyötyä.Pitkä mutta hyödyllinen tie kuljettiin yhdessä, kiitos siitä! Ja kiitos että voin aina palata jos tarve vaatii❣ " 

"Lämmintä ja ammattitaitoista kohtaamista ja työskentelyä turvallisessa ympäristössä, konkreettisia ja arjessa helposti toteutettavia harjoituksia elämän muutoskohdassa, joista näki selviä tuloksia. Kiitos, suosittelen lyhytterapiaa lämpimästi. " 

"Kirsin poikkeuksellisen intensiivinen ja lämmin lähestymistapa luo tunteen, että olisin ainutlaatuisin, arvokkain ihminen maailmassa. Eheyttävä, voimaannuttava - näillä sanoilla kuvaisin käyntien jälkeistä tunnelmaa. Myös kipeät asiat tunnelukkojen myötä avautuivat lempeästi, hiljalleen, tuoden ymmärrystä arkeen. En voi kun lämpimästi suositella Kirsin asiantuntevaa ja inhimillistä terapiaa!"


Neuropsykiatrisen valmennuksen palautteet:


Kanssani yhteistyötä tehneen sosiaaliohjaajan palaute: "Sinusta jäi niin kauniina mieleen se tapa, millä kohtelit meidän erityisiä asiakkaita / ihmisiä! Ja mikä vaikutus, sillä oli heihin...". 


Brain Relief- rentouttavan kehohoidon palautteet:

"Unenlaatuni koheni huomattavasti jo ensimmäisen Brain Relief hoidon jälkeen. Tullessani hoitoon olin nukkunut vain muutamia tunteja yössä jo jonkin aikaa. Ensikäynnin jälkeen minulla oli vain satunnaisia huonommin nukuttuja öitä. Hoitokäynneillä Kirsin kanssa käydyt keskustelut auttoivat minua hellittämään henkistä taakkaa, joka huonounisuudesta oli kehittynyt ja toisaalta myös sitä huolta, joka huonounisuutta aiheuttaa'"

"Hoitoon tullessani olin melkoisessa stressitilassa, mm. migreenioireiluni muistutti itsestään. Minulla oli myös nukkumisvaikeuksia. Ensimmäisen hoitokäynnin jälkeen migreenioireet vaikuttivat elämässäni vuorokauden ajan ja nukuin paljon. Tämän jälkeen en ole migreenikohtauksia saanut ja muutkin silloin vaikuttaneet stressioireet katosivat, vaikkei stressiä aiheuttaneet tekijät elämästäni poistuneet. Kävin Kirsin hoidossa 3 kertaa, samanaikaisesti virkistyin ja elinvoimani ehtyi." (Tätä palautetta kirjoittaessani 3 sarjan hoitojaksosta on kulunut jo lähes vuosi¨).

"Ennenkokemattoman rento olo, en ole koskaan tuntenut tällaista rentoutta lihaksissani.", liikunnalisen nuoren miehen palaute.

"Ihanan rentouttava Brain Relief hoito, lepopäivän keidas arjen keskellä" 

"Ihana rentouttava hetki työpäivän jälkeen, Brain Relief hoito. Onneksi pääsen kohta uudestaan".

"Rentouttava nautinnollinen vapaapäivän Brain Relief  -hoito, kiitos Kirsi. Suosittelen!"

Asiakkaan kuvausta siitä mitä hyötyjä säännöllisesti noin kerran kuukaudessa Brain Relief hoidossa käyvä ADHD oireita omaava henkilö kokee hoidon vaikutuksina.:"Saan erityisherkkyyteeni apua. Minulla on miljoona ajatusta normaalisti päässä. Brain Relief hoito poistaa jahkailun. Ylikierrokset laskee, poistaen ylivireyttä tasoittaen minun henkisen tilan. Hoidon vaikutuksena huomaan, että en epäile itseäni turhaan. Tiedostan ja luotan omiin kykyihini. Myös toimintakykyni tehostuu ja hoito poistaa stressiä. Jatkokäyntien jälkeen koen aina saman palauttavan edellämainittua hyvää tuottavan kokemuksen."

Seuraava palaute on minun kokemus autistisen nuoren parissa: Hoidon jälkeen istuttuaan tovin nojatuolissa ja juotuaan vettä. Hän katsoi minua hymyillen kuin lupaa kysyen ja kömpi takaisin hoitopöydälle edelleen hymyillen tyytyväisenä, silmät kirkkaana loistaen.. 

Koulutuksista palautetta:

"Mielenkiintoinen aihe ja esitystyylisi oli loistava. Esimerkit ja omakohtaiset kokemukset rikastuttivat esitystä. Esitys sai hyvät keskustelut aikaiseksi. Saisit aiheesta helposti puolen päivänkin koulutuksen. Kiitos!"

"Ammattitaitoinen ja valoisa Kirsi antoi hyviä eväitä työssä jaksamiseen."

"Iloinen meininki. Osaava ja hyvin perehtynyt kouluttaja. Tykkäsin."

"Kirsin tietotaito aiheestaan oli loistavaa. Keskusteluissa tuli paljon myös hyviä vaihtoehtoisia toimintatapoja esille."