Asiakaspalautteet

Kognitiivisen Lyhytterapian palautteet:

"Kiitos Kirsi että katsoit minua objektiivisesti mutta silti lämpimän ihmisläheisesti juuri minun tarpeet ja haavat huomioiden. Autoit sanoittamaan ja näkemään itsessäni ja menneisyydessäni asioita joita en ole uskaltanut koskaan vielä sanoa ääneen. Lankakerä on edelleen pätkistä kasattu mutta nyt solmut pitää.Koin " kotiläksyt" positiivisina harjotteina joista oli valtavasti hyötyä.Pitkä mutta hyödyllinen tie kuljettiin yhdessä, kiitos siitä! Ja kiitos että voin aina palata jos tarve vaatii❣ "

"Kirsi osasi ammattitaidollaan avata mieltäni pitkään painaneita epävarmuuksia ja ahdistuneisuuden tunteita.Keskustelujen, sopivien harjoitusten ja tehtävien avulla oivalsin mistä tuntemani ahdistuneet ja epävarmuuden tunteet kumpuavat. Asioiden ymmärtäminen on auttanut minua rajaamaan ajatuksiani ja olen päässyt turhista negatiivisista , mieltäni kuormittavista tunteista eroon.Mikäli mieltä painaa pieni tai iso asia, kannattaa ottaa yhteys Kirsiin" 

"Lämmintä ja ammattitaitoista kohtaamista ja työskentelyä turvallisessa ympäristössä, konkreettisia ja arjessa helposti toteutettavia harjoituksia elämän muutoskohdassa, joista näki selviä tuloksia. Kiitos, suosittelen lyhytterapiaa lämpimästi. " 

"Kirsin poikkeuksellisen intensiivinen ja lämmin lähestymistapa luo tunteen, että olisin ainutlaatuisin, arvokkain ihminen maailmassa. Eheyttävä, voimaannuttava - näillä sanoilla kuvaisin käyntien jälkeistä tunnelmaa. Myös kipeät asiat tunnelukkojen myötä avautuivat lempeästi, hiljalleen, tuoden ymmärrystä arkeen. En voi kun lämpimästi suositella Kirsin asiantuntevaa ja inhimillistä terapiaa!"

Brain Relief- rentouttavan kehohoidon palautteet:

"Unenlaatuni koheni huomattavasti jo ensimmäisen Brain Relief hoidon jälkeen. Tullessani hoitoon olin nukkunut vain muutamia tunteja yössä jo jonkin aikaa. Ensikäynnin jälkeen minulla oli vain satunnaisia huonommin nukuttuja öitä. Hoitokäynneillä Kirsin kanssa käydyt keskustelut auttoivat minua hellittämään henkistä taakkaa, joka huonounisuudesta oli kehittynyt ja toisaalta myös sitä huolta, joka huonounisuutta aiheuttaa'"

"Hoitoon tullessani olin melkoisessa stressitilassa, mm. migreenioireiluni muistutti itsestään. Minulla oli myös nukkumisvaikeuksia. Ensimmäisen hoitokäynnin jälkeen migreenioireet vaikuttivat elämässäni vuorokauden ajan ja nukuin paljon. Tämän jälkeen en ole migreenikohtauksia saanut ja muutkin silloin vaikuttaneet stressioireet katosivat, vaikkei stressiä aiheuttaneet tekijät elämästäni poistuneet. Kävin Kirsin hoidossa 3 kertaa, samanaikaisesti virkistyin ja elinvoimani ehtyi."

¨palautetta kirjoittaessani 3 sarjan hoitojaksosta on kulunut jo lähes vuosi¨

"Ennenkokemattoman rento olo, en ole koskaan tuntenut tällaista rentoutta lihaksissani." ¨

¨liikunnallinen nuori mies¨

"Ihanan rentouttava Brain Relief hoito, lepopäivän keidas arjen keskellä"

"Ihana rentouttava hetki työpäivän jälkeen, Brain Relief hoito. Onneksi pääsen kohta uudestaan".

"Rentouttava nautinnollinen vapaapäivän Brain Relief  -hoito, kiitos Kirsi. Suosittelen!" (©) Kansikuva: Vilja Tamminen /2020