Kirsi Vuorinen

Jokaisella meistä on arvokas ainutkertainen oma elämäntarinamme. Tämä tarina sisältää kaikilla meistä erilaisia sävyjä, iloineen ja suruineen. 

Toisinaan synkemmät ajat ovat liian kivuliaita sietää, kestävät kohtuuttoman pitkään tai muusta syystä elämänilo katoaa ja yksin on vaikeaa jaksaa selviytyä.

Kuljen kanssasi silloin kun omat voimat eivät riitä tai sinun on vaikeaa löytää ulospääsyä ja tilanne tuntuu toivottomalta. Pitkään jatkunut henkinen kipu on viesti, joka ohjaa rohkaistumaan avun pariin silloin kun omat voimat ehtyvät.

Luon kanssasi tavoitteet työskentelyllemme ja kuuntelen toiveitasi siitä, minkälainen on sinulle sopiva terapiamatka. Tarjoan sinulle keinoja, joiden avulla terapiaprosessisi mahdollistaa tavoitteidesi toteutumisen.

 


Koulutus ja aikaisempi työkokemus

Asiantuntijuuden palveluihini olen hankkinut seuraavin koulutuksin: kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyys, psykoterapeuttiset valmiudet opinnot, ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan opinnot täydennyskoulutuksineen ja Brain Relief -aktiivihoitajan koulutus. 

Edellä mainitut terapia- ja valmentajaopinnot olen suorittanut kesäyliopistojen alaisuudessa toimivien tieteellisesti korkeat laatukriteerit täyttävien koulutuksenjärjestäjien opissa.

Aiemmin olen työskennellyt erityisopettajana peruskoulussa ja ammatillisissa erityisoppilaitoksissa, taustakoulutuksena ammatillisen opettajan ja erityisopettajan pätevyydet.

Tutkintokoulutuksenani on ohjaustoiminnan artenomi (AMK) pääaineena terapeuttistavoitteinen ohjaustoiminta.

Lisäksi olen suorittanut mielenterveyden ensiapukoulutuksen. Työnohjaus

Ylläpidän ammattitaitoani  yksilötyönohjauksessa, jota tarjoaa Valviran hyväksymä kognitiivinen psykoterapeutti/työnohjaaja. 

Olen Neuropsykiatriset valmentajat ry:n ja Lyhytterapeuttiyhdyksen rekisteröity jäsen. Osallistun edellämainittujen yhdistysten asiantuntijakoulutuksiin säännöllisesti.

Vuorikide Hyvinvointipalvelut on Suomen Yrittäjien jäsenyritys. 


Arvot

  • Aito yksilöllinen kohtaaminen, läsnäolon voima, arvostava välittäminen, luotettavuus ja vastuuntunto.
  • Jokaisella meistä on oma ainutkertainen arvokas tarinamme.
  • On rikkaus saada olla mukana asiakkaan tarinassa yhteisen terapia- tai valmennusmatkan ajan.


Hämeen yrittäjien artikkeli 1/2021:


Otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin kerron sinulle lisää. Vastaanotto Vihdissä maanantaisin ja tiistaisin osoitteessa Niuhalanraitti 20 sekä Riihimäellä keskiviikkoisin ja torstaisin osoitteessa Torikatu 6.